Upravit stránku

O NAMA

OD OSNIVANJA KOMPANIJE DO VRHA U INDUSTRIJ
FV - Plast, osnovan je 1990. sa ciljem da proizvodi kvalitetne plastične sisteme cevovoda za distribuciju vode i grejanja. Nakon više od 30 godina proizvodnje, razvoja i invoacije, sada obrađujemo polietilene, polipropilene i polibutilene u mnoge vrste cevi, fitinga i dodataka. Postepeno, došla je na vrh čeških proizvođača i dobavljača sistema za vodovodne instalacije i podnog grejanja i plafonskih sistema za hlađenje.

IZVOZ ŠIROM SVETA
Naše odeljenje za izvoz je u svakodnevnom kontaktu sa klijentima iz celog sveta. 70% naše proizvodnje dostavlja se u 40 zemalja na četiri kontinenta. Naš kvalitet i inovativni proizvodi pomažu da se poboljša život širom planete.

LIDER U NOVOJ GENERACIJI POLUPROPILENSKIH PROCESORA PP-RCT
FV - Plast je najveći proizvođač PP-RCT cevi i fi tinga u Centralnoj i Istočnoj Evropi sa najširim opsegom PP-RCT cevi. Pored ovog modernog sirovog materijala, mi takođe kupujemo u Evropi druge plastične granule visokog kvaliteta, mesing i druge sirove materijale za naše porizvode.

JEDINSTVENI NEVIDLJIVI FV COMFORT SISTEM
Ponuda sveobuhvatnih sistemskih rešenja, ovo je novi smer proizvodnje u kompaniji FV - Plast. Jedinstveni nevidljivi FV COMFORT sistem kombinuje podno grejanje i plafonsko hlađenje tako da naši proizvodi čine da vaš život bude što lakši. Naš posao se obavlja savršeno kada je neprimetan za klijente.

SVETSKI KVALITET IZ ČEŠKIH RUKU
Zahvaljujući veštini naših tehničara i sofi sticiranosti najnovijih svetskih tehnologija, proizvodimo cevi prve klase i spojnice koje će se naći na svim svetskim tržištima. Kvalitet je dokazan preko sertifi kata u mnogim svetskim laboratorijama za testiranje. Sistem za upravljanje kvalitetom, zajedno sa internim testovima sirovih materijala i završnih proizvoda u našoj modernoj laboratoriji omogućava nam da obezbedimo naše proizvode sa garancijom do 20 godina.

VRHUNSKE TEHNOLOGIJE
Naša proizvodnja je potpuno automatizovana i mi je konstantno poboljšavamo. Na osnovu najnovijih saznanja iz celog sveta, razvili smo najnoviju opremu za proizvodnju naših proizvoda. Da bismo ostali u svetskom vrhu, ulažemo u istraživanje modernih tehnologija i koristimo saradnju sa centrima za istraživanje i tehnologiju u Češkoj Republici. Mi smo jedini proizvođači PE-RT i AL-PERT višeslojnih cevi u Češkoj Republici.

Ova veb lokacija koristi kolačiće

Ова веб локација користи колачиће за пружање услуга, персонализацију огласа и анализу саобраћаја. Коришћењем ове веб странице, сагласни сте са овим. Прикажи детаље.

Podešavanja kolačića

Vaša privatnost je važna. Možete birati između podešavanja kolačića u nastavku. Прикажи детаље.